Ertuğrulgazi Ortaokulu

Vizyon: Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, araştıran, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, gelişme açık, kendine güvenen, sorgulayan, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Milli ve manevi değerlere bağlı, kendisiyle ve toplumla barışık, iletişime açık, güzel davranışlar sergileyen, pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Milli Eğitimin temel amaçları, vizyonumuz ve misyonumuz doğrultusunda yetişen tüm öğrencilerimiz bizim önemli değerimizdir.

Saatler: SABAH : 08:40-12:00 12:00-13:30 YEMEK, ÖĞLE ARASI ÖĞLEDEN SONRA : 13:30-15:50
Isınma: KALORİFER_DOĞALGAZLI
Servis Bilgisi: SERVİS İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler: SPORTİF ETKİNLİKLERİNİN BİR ÇOĞU İÇİN OKUL TAKIMIMIZ BULUNMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK, E-TWINNING, ERASMUS, DEĞERLER EĞİTİMİ PROJELERİ
Proje Çalışmaları: BİRÇOK DALDA PROJE YÜRÜTMEKTEYİZ.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS+ VE E-TWINNING PROJE BASVURULARIMIZ BULUNMAKTADIR.

WEB - https://bozuyukertugrulgaziortaokulu.meb.k12.tr

Adres - YEŞİLKENT MAHALLESİ ŞEHİT HAKAN ELMAS CADDESİ NO 7/ A BOZÜYÜK/BİLECİK

Öğretim Şekli :NORMAL, TAM GÜN

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ İLÇE MERKEZİ YEŞİLKENT MAHALLESİNDEDİR. YEŞİLKENT MAHALLESİ´NDE BULUNAN BOZÜYÜK DEVLET HASTANESİ BİTİŞİĞİDİR.

Adres - YEŞİLKENT MAHALLESİ ŞEHİT HAKAN ELMAS CADDESİ NO 7/ A BOZÜYÜK/BİLECİK

Ulaşım 4 NO´LU DOLMUŞ HATTINDADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık HÜKÜMET BİNASINA UZAKLIK YAKLAŞIK 6 KM. DİR.